Je werkt in een open bedrijfscultuur met korte lijntjes

Je werkt in een open bedrijfscultuur met korte lijntjes-1.jpg19 jul

Zelf bepalen wie jou opdrachten geeft en begeleidt. Deze uitzonderlijke situatie is mogelijk bij Heurkens & van Veluw. Een platte organisatie met een open bedrijfscultuur en korte lijntjes. “Wij staan volledig open voor de behoeften van ons personeel. Onze arbeidsvoorwaarden passen wij daar zelfs op aan. Een goed voorbeeld is ouderschapsverlof voor zowel moeders als vaders”, aldus Plant Manager Jorg Blankers.

Meewerkend voorman kiezen

“Voor Heurkens & van Veluw is het heel belangrijk dat ons personeel lekker in zijn vel zit en dat de werksfeer goed is. Alleen dan kan een bedrijf succesvol zijn”, aldus Jorg. Iets wat daar zeker aan bijdraagt is het kiezen van de meewerkend voorman. Teamleden mogen stemmen wie van hen de leiding mag nemen. Je kiest dus zelf de persoon onder wie je wilt werken. Hoe bijzonder is dat?

Ook organiseren we activiteiten die geheel in het teken staan van jouw persoonlijke ontwikkeling en teambuilding. Voor Team VEGA (het team dat orders verwerkt voor Vega Systems) hebben wij workshops laten organiseren waarin de medewerkers zichzelf en anderen beter leerden kennen. Voorbeelden van onderwerpen waren: Waar liggen mijn sterke punten? Wat zijn mijn drijfveren? Hoe kan ik mijn ideeën beter overbrengen op anderen?   

Vorig jaar waren er 160 mensen naar de familiedag gekomen.

Vragen over onze vacatures? Bekijk onze actuele vacatures!

Het Doorlooptijd Spel

Een van de hoofddoelen van ons bedrijf en QRM is het verkorten van de doorlooptijd. Dit hebben we ook via een workshop aan onze personeelsleden overgebracht: Het Doorlooptijd Spel. Door middel van het spel leer je in teamverband wat de voordelen zijn van een snelle doorlooptijd. Jorg: “We speelden het spel op de heide. Het was een gezellige dag waarin iedereen elkaar een stuk beter leerde kennen.”   

De familiedag staat ook symbool voor onze open bedrijfscultuur. Je partner, je ouders, je opa en oma, je tante en oom: je mag iedereen meenemen. “Vorig jaar waren er 160 mensen gekomen. Onze medewerkers lieten met trots zien waar ze mee bezig waren. Deze dag houden we er zeker in”, aldus Jorg.

Werken in een bedrijf met korte lijntjes?

Wil je ook werken in een bedrijf met korte lijntjes? Waar je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en kunt zeggen wat je wel en niet wilt? Ga dan naar onze vacaturepagina. Hier staan nog allerlei interessante vacatures open. We zien je snel!  

Vragen over onze vacatures? Bekijk onze actuele vacatures!

« Terug

Scroll naar boven