Je werkt in een veilige omgeving met de beste apparatuur

Je werkt in een veilige omgeving met de beste apparatuur-1.jpg24 mei

Safety first! Zeker binnen de metaalindustrie waarin je enigszins risicovol werk verricht. “Als iedereen zich aan de veiligheidsregels houdt, de juiste uitrusting aantrekt en de vereiste cursussen volgt, kan er weinig misgaan”, aldus John van den Tillaart, productiemanager en opleidingscoördinator.

Veiligheidsmaatregelen

Wat betreft je uitrusting werken we met een puntensysteem. Voldoet je kleding niet aan de eisen? Dan is het niet toegestaan om te werken. Dus kom altijd met de persoonlijke beschermingsmiddelen die voor jou gelden naar de werkplaats. Om veiligheid nog meer te waarborgen krijg je kleding, schoenen en gehoorbescherming op maat.

Ook staat er op je kleding welke werkzaamheden je mag uitvoeren. Heb je bijvoorbeeld een heftruckcertificaat, dan zie je dat terug op je kleding. Alleen als je die kleding aan hebt is het toegestaan de heftruck te bedienen. Dit geldt eveneens voor de bovenloopkraan, de kantbank, de lasrobot en dergelijke machines. Iedere werknemer en inleenkracht krijgt een heftruck en bovenloopkraan cursus aangeboden. Zij moeten hiervoor elke 5 jaar opnieuw een certificaat behalen.

Onze allernieuwste machines onderscheiden zich op gebied van veiligheid en ergonomie.

Vragen over onze vacatures? Bekijk onze actuele vacatures!

Verder lopen een aantal medewerkers periodiek een veiligheidsronde. Eventuele onveilige situaties worden direct aangepakt en opgelost. We zorgen er eveneens voor dat een aantal medewerkers een bhv-cursus doet, zodat er altijd genoeg bhv’ers op de werkvloer aanwezig zijn. In totaal heeft Heurkens & van Veluw 12 bhv’ers opgeleid.

De beste en veiligste machines

De machines die we gebruiken voldoen aan alle veiligheidsnormen. Ze zijn voorzien van een lichtscherm, noodknop, veiligheidskappen, etc. Ook onze laserapparatuur is uiterst veilig. Je kunt deze pas bedienen als de deuren gesloten zijn.

John: “Onze allernieuwste machines onderscheiden zich onder andere op gebied van veiligheid en ergonomie. Denk aan onze ergonomisch verantwoorde kantbank, de ToolCell. Deze is in staat zelf zijn gereedschap te verwisselen. Je hoeft dus niet met gereedschap te slepen. Dat scheelt weer rugklachten.”

Bekijk onze vacatures!

Als je bij Heurkens & van Veluw komt werken, kom je dus terecht in een uiterst veilig bedrijf. Bovendien word je bijgeschoold als dat nodig is. Je hoeft je dus geen zorgen te maken en kunt gerust onze vacatures bekijken. Op dit moment staan er nog een aantal hele interessante functies open. Wees er snel bij!

Vragen over onze vacatures? Bekijk onze actuele vacatures!

« Terug

Scroll naar boven