Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ruimte om je te ontwikkelen

Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ruimte om je te ontwikkelen -1.jpg21 jun

Je eerste werkdag bij Heurkens & van Veluw zal er anders uitzien dan je verwacht. Al snel zul je merken dat je veel verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt. Verantwoordelijkheid voor het product en vrijheid om keuzes te maken. “De essentie van werken bij Heurkens & van Veluw is dat mensen zelf het eigenaarschap in handen nemen”, aldus plant manager Jorg Blankers.

QRM-filosofie

Onze werkwijze is gebaseerd op de QRM-filosofie. Dit betekent dat je in een hecht team terechtkomt binnen een productiecel. Samen met je collega’s ben je er verantwoordelijk voor dat de klant op tijd zijn of haar product krijgt. Afhankelijk van je niveau, de eisen van je opleiding en onze vraag kom je te werken in Team Parts, Team Projects, Team Repeat Parts of Team Innovation.

Team Parts: dit team is te herkennen aan de kleur blauw. Samen met je collega’s ben je toeleverancier voor ruim 250 klanten. Je maakt onder andere onderdelen voor auto’s, machines, boten of winkels.

Team Projects: binnen dit team, te herkennen aan de kleur geel, werk je samen aan uiteenlopende projecten. Zo maak je bijvoorbeeld groot formaat motorblok onderdelen of je werkt aan framebouw voor verpakkingen.

Je ziet dat collega’s elkaar binnen de productiecel stimuleren.

Vragen over onze vacatures? Bekijk onze actuele vacatures!

Team Repeat Parts: op repeterende basis worden aan dit team (oranje) allerlei metaalbewerkingsopdrachten uitbesteed. Je bouwt mee aan partnerships voor de lange termijn met bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie of de industriële wasindustrie.  

Team Innovation: het groene team. Samen met dit team heb je als taak onze dienstverlening te verbeteren. Hoe kan het sneller, beter, goedkoper? Zo zal je bijvoorbeeld effectieve automatiseringsprogramma’s ontwikkelen.

Iedereen heeft hetzelfde doel

Elke dag begint met een meeting rond het whiteboard in de productiecel. De meewerkend-voorman vertelt dan aan de groep wat er gedaan moet worden. Jorg: “Je ziet dat collega’s elkaar binnen de productiecel stimuleren. Ze spreken iemand erop aan als er iets fout gaat en overleggen met elkaar. Iedereen heeft namelijk hetzelfde doel: op tijd een kwalitatief hoogwaardig product leveren aan de klant. Dit werkt ontzettend motiverend.”   

Ruimte voor ontwikkeling

Binnen de productiecel krijg je ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je leert immers allemaal nieuwe technieken aan. Maar als je meer wilt is dat ook mogelijk. Je kunt overstappen naar een ander team. Zo zat Iris van Team Repeat Parts eerst bij Team Parts. “Na een aantal maanden gewerkt te hebben bij Team Parts ben ik naar Team Repeat Parts gegaan. Ik groeide steeds meer richting de werkvoorbereiding. Nu ben ik werkvoorbereider bij Team Repeat Parts.”

Technische vacatures met veel verantwoordelijkheid

Ben je op zoek naar technische vacatures met veel verantwoordelijkheid? Wij hebben er nog een aantal openstaan. Bekijk snel onze vacaturepagina!

Vragen over onze vacatures? Bekijk onze actuele vacatures!

« Terug

Scroll naar boven