Je krijgt ambitieuze en gezellige collega’s

Je krijgt ambitieuze en gezellige collega’s _1.jpg29 mrt

Geen ongedurige baas of manager die op je vingers staat te kijken, maar ambitieuze collega’s die je de moderne disciplines van de metaalindustrie bijbrengen. Bij Heurkens & van Veluw geloven we in deze werkwijze en we zien dat het werkt.

Groepsgevoel

“Elke ochtend ga ik met plezier naar mijn werk en ik ga naar huis met een hoop nieuwe kennis”, aldus Kevin, werkvoorbereider van Team Parts. Dit team werkt voor ruim 250 verschillende soorten klanten: machinebouwers, lasbedrijven, botentrailers, autobouwers, enzovoort. “Hoewel ik de jongste ben, leer ik het meeste van allemaal.” Hoe dat komt? Doordat Kevin zijn eerste werkdag direct is opgenomen in zijn team als een volwaardig personeelslid.

Het team is verantwoordelijk voor de kwaliteit en moet daarom de nieuwkomers alle disciplines goed bijbrengen. Zo blijft de kwaliteit op een hoog niveau. “Mensen helpen elkaar dankzij het groepsgevoel en de verantwoordelijkheid die ze met elkaar delen”, aldus John van den Tillaart, productiemanager en opleidingscoördinator.

Het is zo belangrijk dat er naast werk genoeg tijd is voor een feestje.

Vragen over onze vacatures? Bekijk onze actuele vacatures!

Samen op zoek naar bottlenecks

Wat ook mooi is aan deze vorm van teamwork is dat mensen elkaar niet de schuld geven. Met de opmerking “Door Pietje is het product niet op tijd af” hoef je niet aan te komen bij de productiemanager. De gehele groep is aansprakelijk als er iets misgaat. Daarom ga je onderling uitzoeken waar de bottlenecks zitten en samen kijken hoe je dit kunt oplossen. Iedereen heeft daar baat bij.

Om een extra goede band met je collega’s te krijgen, geven we ieder team een activiteitenbudget. Samen beslis je wat je gaat doen. Dit kan bowlen zijn, steengrillen, een escaperoom, karten, noem maar op. John: “Het is zo belangrijk dat er naast werk genoeg tijd is voor een feestje. Je leert elkaar op een andere manier kennen en dat maakt het groepsgevoel nog sterker.”

Ambitieuze technische vacatures

Wil je je graag aansluiten bij een gezellig, gemotiveerd team, en ben je op zoek naar ambitieuze technische vacatures? Neem dan snel een kijkje op onze vacaturepagina. Er staan op dit moment nog een aantal hele interessante functies open!  

Vragen over onze vacatures? Bekijk onze actuele vacatures!

« Terug

Scroll naar boven