BLOG

Categorie 5S

Categorie Certificering

Categorie Digitale HVV

Categorie Kernactiviteiten

Categorie Kwaliteit

Categorie Medewerkers

Categorie Nieuwe investeringen

Categorie Opleidingen

Categorie Projecten

Categorie QRM


Laatste blogs


archief

Online offerte?

Prijzen voor uw plaatwerkdelen binnen 5 minuten!
Met onze automatische calculatie module.

Wij bellen u terug

Informatie of een offerte?
Wij bellen u terug.

Blog

Nieuw in onze productiehal: Bystronic Bysprint Fiber 6Kw laser

In onze productiehal staat sinds kort een spiksplinternieuwe Bystronic Bysprint Fiber 6Kw Laser te schitteren. Deze vervangt onze oude Bystar 8025. We zijn ontzettend blij met deze machine, want hij zorgt voor een veel efficiëntere productie. Wat de lasersnijder allemaal kan? Dat lees je in dit artikel.

Lasersnijden op topniveau

De Bystronic Bysprint Fiber 6Kw Laser is een echte krachtpatser als het aankomt op lasersnijden. De machine is een vele opzichten een stuk beter dan onze 14 jaar oude Bystar 8025. Dit zijn de grote voordelen van onze nieuwe lasersnijder:
• 6kw Fiber laserbron
• Lage gebruikerskosten wegens weinig stroomverbruik
• Geen lasergas nodig
• Snijsnelheid tot factor 4-5 hoger dan de oude Bystar 8025
• Lasersnijden van Staal en RVS t/m 25mm dikte
• Lasersnijden van Aluminium t/m maar liefst 30mm dikte
• Mogelijk om non-Ferro metalen zoals Koper en Messing te snijden
• Optimalisatie door extra opties

Benieuwd hoe zo’n moderne lasersnijder eruit ziet? Bekijk het in deze video: 

Specialist in lasersnijden

Bij Heurkens & van Veluw zijn we gespecialiseerd in het lasersnijden van allerlei soorten metaal. Met de juiste apparatuur kunnen we lasersnijden op een hoog tempo en in grote formaten. Zelfs platen van 6 meter lasersnijden is voor ons geen enkel probleem. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.


Instagram voor Heurkens & van Veluw

Heurkens & van Veluw is vanaf nu ook te vinden op Instagram. Via het social media platform willen we jongeren bereiken en jonge medewerkers aantrekken. Ook krijgt u via Instagram (en andere social media) een kijkje in de keuken van Heurkens & van Veluw.  

Jonge mensen enthousiast maken voor metaalbewerking

Meer dan 50% van de jongeren in Nederland gebruikt Instagram. Daarom zien wij dit als hét perfect platform om jonge mensen enthousiast te maken over metaalbewerking. Bij Heurkens & van Veluw zijn we altijd op zoek naar jong talent. Instagram gaat ons helpen om in contact te komen én te blijven met jonge talenten in metaalbewerking.

Het gezicht achter Instagram

Emmy van der Rijt werkt sinds juli 2017 bij Heurkens & van Veluw. Ze werkt op de administratie én is dagelijks bezig om meer bekendheid te krijgen voor ons bedrijf via social media. Emmy heeft het initiatief genomen om te starten met Instagram en gaat hier zelf mee aan de slag. Daarbij krijgt ze hulp en advies van Metaal Pac-T. Samen willen we jongeren enthousiast maken over metaalbewerking en natuurlijk ons bedrijf.

Volg ons via social media

Meer weten over Heurkens & van Veluw? Neem dan zeker eens een kijkje op social media. We houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws, ontwikkelingen in de metaalbranche en interessante projecten. Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn. Meer weten over ons bedrijf of heeft u tips voor ons? Neem dan zeker even contact met ons op!


Succesvolle samenwerking met Valor

Onze klant Valor Material Handling uit Heesch heeft de jonge Ondernemingsprijs Bernheze 2017 gewonnen. Hun slimme interne transport systeem genaamd Qliqflow bestaat onder andere uit metalen onderdelen die zijn geproduceerd door Heurkens & Van Veluw.

Metalen onderdelen & ontwerp

Naast het produceren van alle metalen onderdelen heeft Heurkens & van Veluw ondersteund in het SMART maken van de plaat- en kokeronderdelen. Reeds in de ontwerpfase hebben wij meegedacht hoe onderdelen op een efficiënte en slimme manier te produceren, met als doel een beter product tegen een betere prijs. En dat is gelukt!

Fijne samenwerking met prachtig resultaat

Wederom bewijst dat het meedenken met je klant loont! De mooie prijs die Valor heeft gewonnen zien we als een bekroning van onze succesvolle samenwerking. Als onderdeel van deze prijs is er een promotievideo gemaakt, waar ook Heurkens & van Veluw mooi in beeld is gebracht. Bekijk het zelf: